جوجه اردک پکنی یکی از محصولات شرکت طیور پروران میهن است ، از این رو در این بخش توضیحات بیشتری را در مورد جوجه اردک پکنی در اختیار شما کاربران عزیز قرار خواهیم داد.

 

طریقه افزایش تعداد جوجه اردک پکنی

 

از روش هایی که می توان تولید جوجه اردک پکنی را افزایش داد کاهش طول مدت بارداری اردک می باشد. پرندگان به صورت عادی مدتی بعد از تلقیح می توانند تخم های بارور شده بگذارند این در حالی است که اردک پکنی تا یک هفته پس از تلقیح شروع به تخم گذاری می کند این در حالی است که برای افزایش تعداد اردکها باید در هر هفته دو بار تلقیح انجام شود بدین صورت می توان شاهد افزایش تعداد تخم های بارور در طول هفته بود.

تولید مثل اردک پکنی

اینکه بتوان با استفاده از تغییر در ژن ها به تولید تخم و گوشت با کیفیت و ماندگاری بالاتری دست پیدا کرد یکی از اهداف پرورش و فروش جوجه اردک پکنی می باشد. برای تولید تخم در نظر داشتن اینکه تخم به وجود آمده توانایی تولید موجود زنده را دارد یا نه مورد توجه می باشد.

اردک یا همان مرغابی گونه ای از پرندگان آبی هستند که جثه ای کوچک تر از غاز و قو دارند و توانایی زندگی در آب دریا و آب شیرین را دارد. این پرنده به روش تخم گذاری تولید مثل می کند و دارای گونه های بسیاری است که همچنان بخش زیادی از آنها شناخته نشده اند. چرب بودن پر های این پرنده به آن کمک می کند تا بر روی آن راحت تر حرکت کرده و هنگامی که قصد خروج از آب را داشت سنگین نشده باشد.

جفت گیری اردک پکنی

در زمستان اردک های نر با استفاده از مایش پر های خود توجه جنس ماده را جلب می نمایند و در بهار جفت خود را برای تولید مثل به مکانی می برند که در آنها متولد شده اند. اینکه هر اردک ماده چه تعداد تخم میگذارد با مدت زمان روشایی زمین رابطه مستقیم دارد به همین دلی است که در سالن های پرورش اردک تا 17 ساعت سالن را به استفاده از نور مصنوعی روشن نگه میدارند.

پس از تخم گذاری اردک ماده به مدت 28 روز بر روی تخم ها خوابیده و در این مدت جنس نر به او غذا رسانی میکند. پس از 28 روز جوجه ها سر از تخم دراورده و پس از چند ساعت می توانند به همراه مادر خود شنا کردن را تجربه کنند همچنین در صورتی که مادر خود را از دست داده باشند تا یک و نیم کیلومتر میتوانند به دنبال آب گشته و خود را به آن برسانند.

تاریخچه پرورش اردک و جوجه اردک پکنی

اردک را می توان جز اولین حیواناتی دانست که به فرمان انسان درامد، با توجه به شواهد به دست آمده اردک در ابتدا در مصر اهلی و به کار گرفته شده است و سپس به سایر نقاط منتقل شده است. دلیل اصلی توجه مصریان باستان به اردک را می توان زیستن این حیوان در کنار رود نیل دانست.

جوجه اردک پکنی از جمله پر طرفدار ترین نوع اردک ها می باشد و دلیل آن دو منظوره بودن این نژاد می باشد منظور از دو نژاد بودن پرنده تخم گذار و گوشتی بودن آن است به همین دلیل است که بیشتر مزرعه داران و تولید کنندگان صنعت یدر آمریکا نیز از این نژاد بیش از نژاد های دیگر استفاده میکنند.

خوراک جوجه اردک پکنی

جوجه پرندگان بنا به دلایلی تا مدتی پس از خروج از تخم قادر به غذا خوردن نیستند این در حال است که جوجه اردک پکنی لحظاتی پس از تولد به نبال غذا بوده و با ایجاد سر و صدا از مادر خود تقاضای غذا می کند. به همین دلیل است که رشد جوجه اردک پکنی از دیگر طیور بیشتر بوده و اگر غذا به میزان کافی در اختیار آن قرار بگیرد رشد فوق العاده ای خواهد داشت. هر چه رشد جوجه اردک پکنی بیشتر می شود مدت زمان بین غذا دهی آن کم تر می شود تا در سن دو هفتگی به دو بار در روز می رسد.